Can't get work
log in

Advanced search

Message boards : Number crunching : Can't get work

Author Message
rebel9
Avatar
Send message
Joined: 16 Jan 17
Posts: 4
Credit: 3,950
RAC: 179
Message 1620 - Posted: 25 Mar 2017, 22:19:17 UTC

Hi,

I've been signed up for months and haven't had a single WU from this project. BOINC Manager reports:

25/03/2017 22:11:31 | GoofyxGrid@Home | Requesting new tasks for CPU and NVIDIA GPU 25/03/2017 22:11:32 | GoofyxGrid@Home | Scheduler request completed: got 0 new tasks 25/03/2017 22:11:32 | GoofyxGrid@Home | Invalid or missing account key. To fix, remove and add this project .


I've tried doing this and it made no difference. What do I need to do to sort it out?

Thanks.

HAL9000
Avatar
Send message
Joined: 19 Nov 15
Posts: 88
Credit: 66,085,300
RAC: 146,392
Message 1621 - Posted: 26 Mar 2017, 4:44:50 UTC
Last modified: 26 Mar 2017, 4:49:54 UTC

Does the <authenticator> value in your account_goofyxgridathome.net.xml match your account? You can check it from the account keys link on your account http://goofyxgridathome.net/weak_auth.php
____________

Join the BP6/VP6 User Group today!

Profile [boinc@poland]goofyx
Project administrator
Project developer
Project scientist
Help desk expert
Send message
Joined: 8 Nov 15
Posts: 540
Credit: 9,002,054
RAC: 8,283
Message 1624 - Posted: 27 Mar 2017, 10:52:18 UTC - in response to Message 1621.

Or try remove and add project again on this host

rebel9
Avatar
Send message
Joined: 16 Jan 17
Posts: 4
Credit: 3,950
RAC: 179
Message 1673 - Posted: 8 Apr 2017, 18:59:45 UTC - in response to Message 1621.

Does the <authenticator> value in your account_goofyxgridathome.net.xml match your account? You can check it from the account keys link on your account http://goofyxgridathome.net/weak_auth.php


No, it doesn't. I changed it to the value shown on the site but it made not the slightest difference. :-(
____________

rebel9
Avatar
Send message
Joined: 16 Jan 17
Posts: 4
Credit: 3,950
RAC: 179
Message 1674 - Posted: 8 Apr 2017, 19:00:30 UTC - in response to Message 1624.

Or try remove and add project again on this host


You clearly didn't read what I wrote, then? Thanks, anyway.

rebel9
Avatar
Send message
Joined: 16 Jan 17
Posts: 4
Credit: 3,950
RAC: 179
Message 1675 - Posted: 8 Apr 2017, 19:20:14 UTC - in response to Message 1673.

Does the <authenticator> value in your account_goofyxgridathome.net.xml match your account? You can check it from the account keys link on your account http://goofyxgridathome.net/weak_auth.php


No, it doesn't. I changed it to the value shown on the site but it made not the slightest difference. :-(


You put me on the right track, though. I had to change it in sched_request_goofyxgridathome.net.xml as well. Work is flowing now, thanks.

I suspect that this might have happened because I had a previous account, created by BAM, that disappeared and I had to create another. I think BAM may still have the wrong authenticator. Perhaps this might help someone else.

Cheers.
____________

Message boards : Number crunching : Can't get work


Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2018 Goofyx

Generated 21 Jul 2018, 17:43:06 UTC