What's up with v4?
log in

Advanced search

Message boards : Number crunching : What's up with v4?

1 · 2 · 3 · Next
Author Message
Gator 1-3
Send message
Joined: 18 Jun 16
Posts: 4
Credit: 3,548,050
RAC: 35,169
Message 1422 - Posted: 11 Feb 2017, 1:58:43 UTC

Not one of my computers currently has a v4 task on it, yet the site is saying I have over 400 v4 tasks in progress. What gives?

Profile Conan
Send message
Joined: 9 Nov 15
Posts: 39
Credit: 1,218,133
RAC: 2,478
Message 1424 - Posted: 11 Feb 2017, 9:25:28 UTC

Yes I am showing on my account that I have 114 v4 work units "In Progress", but none are on my computers and don't appear to have ever been downloaded.

Conan

Profile Saenger
Avatar
Send message
Joined: 19 Nov 15
Posts: 9
Credit: 339,520
RAC: 1,066
Message 1425 - Posted: 11 Feb 2017, 9:39:05 UTC
Last modified: 11 Feb 2017, 9:48:16 UTC

Same here, none of this currently 29 WUs is really on my computer. (I changed the link to something readable for everyone)
____________
Grüße vom Sänger

Profile [boinc@poland]goofyx
Project administrator
Project developer
Project scientist
Help desk expert
Send message
Joined: 8 Nov 15
Posts: 540
Credit: 9,002,054
RAC: 8,283
Message 1435 - Posted: 11 Feb 2017, 19:55:03 UTC - in response to Message 1425.

http://goofyxgridathome.net/forum_thread.php?id=180

Dirk Broer
Send message
Joined: 14 Nov 15
Posts: 51
Credit: 3,547,780
RAC: 6,524
Message 1449 - Posted: 12 Feb 2017, 13:16:33 UTC

I now have 462 V4 WUs, according to my account page. They should be in progress, but none of them is on any of my computers.

V3 Wus can't be uploaded either at the moment...:(
____________

Runner
Send message
Joined: 7 Jan 17
Posts: 1
Credit: 2,343,770
RAC: 832
Message 1451 - Posted: 12 Feb 2017, 13:55:20 UTC - in response to Message 1449.

V3 Wus can't be uploaded either at the moment...:(


Same here:
12.02.2017 14:49:13 | GoofyxGrid@Home | Started upload of monkeys_v3_000001G.3-L10_010860_100000_0_0
12.02.2017 14:49:14 | GoofyxGrid@Home | [error] Error reported by file upload server: can't open file
12.02.2017 14:49:14 | GoofyxGrid@Home | Temporarily failed upload of monkeys_v3_000001G.3-L10_010860_100000_0_0: transient upload error

mmonnin
Send message
Joined: 28 Oct 16
Posts: 7
Credit: 1,618,800
RAC: 7,467
Message 1453 - Posted: 12 Feb 2017, 15:16:37 UTC - in response to Message 1451.

And v1.

So much fail from this project in the past week.

Pete Broad
Send message
Joined: 14 Nov 15
Posts: 42
Credit: 12,833,330
RAC: 44,846
Message 1455 - Posted: 12 Feb 2017, 16:45:57 UTC

I think V1 and V3 are working again, unfortunately you'll have to abort the failed uploads to get new work, quite a task if you're running lots of machines.

Pete
____________

Supracore
Send message
Joined: 11 Dec 15
Posts: 1
Credit: 111,100
RAC: 184
Message 1456 - Posted: 12 Feb 2017, 16:55:10 UTC

Why no v4?

Pete Broad
Send message
Joined: 14 Nov 15
Posts: 42
Credit: 12,833,330
RAC: 44,846
Message 1457 - Posted: 12 Feb 2017, 17:32:36 UTC - in response to Message 1456.

Why no v4?


I don't know, but the server keeps sending me phantom V4 units, I've got 3.433 of them.

Pete
____________

Profile [boinc@poland]goofyx
Project administrator
Project developer
Project scientist
Help desk expert
Send message
Joined: 8 Nov 15
Posts: 540
Credit: 9,002,054
RAC: 8,283
Message 1463 - Posted: 12 Feb 2017, 21:40:33 UTC - in response to Message 1457.

Why no v4?


I don't know, but the server keeps sending me phantom V4 units, I've got 3.433 of them.

Pete

After disk failure, boinc server keep sending v4 to every host but not write it into database

Profile Conan
Send message
Joined: 9 Nov 15
Posts: 39
Credit: 1,218,133
RAC: 2,478
Message 1465 - Posted: 12 Feb 2017, 21:48:20 UTC - in response to Message 1457.

Why no v4?


I don't know, but the server keeps sending me phantom V4 units, I've got 3.433 of them.

Pete


I noticed that when it is 'sending' v4 work units it can send a number of them at the same time. I had 19 download to one machine at exactly the same time.
Of course I did not actually receive them.

These multiple phantom downloads push up the server count of work units in progress, in the case of the v4 WUs, ALL the 'in progress' WUs don't appear to exist anywhere except on the project server.

Conan

Profile Saenger
Avatar
Send message
Joined: 19 Nov 15
Posts: 9
Credit: 339,520
RAC: 1,066
Message 1467 - Posted: 12 Feb 2017, 21:58:08 UTC

There have never been any v4 on my computers today, methinks. Definitely not that much as the server proclaims. I can't find any hint of a v4 in my messages in BOINC.
____________
Grüße vom Sänger

Profile [boinc@poland]goofyx
Project administrator
Project developer
Project scientist
Help desk expert
Send message
Joined: 8 Nov 15
Posts: 540
Credit: 9,002,054
RAC: 8,283
Message 1468 - Posted: 12 Feb 2017, 22:06:36 UTC - in response to Message 1465.

I try every idea I have:
1. repaired every table <- one by one
2. recreated full database from scratch
3. canceled phantom WU and create new
4. many more...

Now I am:
1. turning off Mokeys_v4
2. creating new app Monkeys_v4a
if this help it will be relly nice

Profile [boinc@poland]goofyx
Project administrator
Project developer
Project scientist
Help desk expert
Send message
Joined: 8 Nov 15
Posts: 540
Credit: 9,002,054
RAC: 8,283
Message 1480 - Posted: 13 Feb 2017, 23:34:36 UTC

It doesn't help.

I have to dry out server from WU. Sorry everybody for problems.

Dirk Broer
Send message
Joined: 14 Nov 15
Posts: 51
Credit: 3,547,780
RAC: 6,524
Message 1481 - Posted: 14 Feb 2017, 1:08:19 UTC - in response to Message 1480.

Can't you find anything in the server logs about v4?
____________

Yavanius
Avatar
Send message
Joined: 20 Dec 16
Posts: 28
Credit: 294,200
RAC: 1,643
Message 1483 - Posted: 14 Feb 2017, 4:50:43 UTC - in response to Message 1480.

Just a humble suggestion here. Maybe talk to the WUProp admin? Him having the only other NCI app (sofar as I know) out there...

Sergey Kovalchuk
Send message
Joined: 25 Dec 15
Posts: 31
Credit: 3,053,570
RAC: 8,471
Message 1485 - Posted: 14 Feb 2017, 9:16:50 UTC - in response to Message 1480.

DrugDiscovery@Home had a similar problem - "Smina for mol2" task allocated to host, but does not really sent (link)

Dirk Broer
Send message
Joined: 14 Nov 15
Posts: 51
Credit: 3,547,780
RAC: 6,524
Message 1486 - Posted: 14 Feb 2017, 10:04:17 UTC - in response to Message 1483.
Last modified: 14 Feb 2017, 10:08:08 UTC

Just a humble suggestion here. Maybe talk to the WUProp admin? Him having the only other NCI app (sofar as I know) out there...


As this project has three applications that run good and one that goes wrong, I do not think that WUProp can be of any assistance. If all went wrong I could see a point in your suggestion.
v4 gets generated, allocated and sent -but to limbo.
Somewhere in the log of perhaps the upload server lies the answer as to why v1, v2 and v3 are send correctly and v4 incorrectly. It might also be in another part of the process.
The "Smina for mol2" case might be very relevant to this.
____________

Profile Conan
Send message
Joined: 9 Nov 15
Posts: 39
Credit: 1,218,133
RAC: 2,478
Message 1487 - Posted: 14 Feb 2017, 10:26:37 UTC

It is not just v4 that has the phantom issue, I also have v2 and v1 do the same thing with numerous tasks on my account but I did not receive them (more v2 than v1).
v3 has been fine in this regard.

Conan

1 · 2 · 3 · Next

Message boards : Number crunching : What's up with v4?


Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2018 Goofyx

Generated 21 Jul 2018, 17:44:08 UTC