Moto Phones Erring Out
log in

Advanced search

Message boards : Number crunching : Moto Phones Erring Out

Author Message
Yavanius
Avatar
Send message
Joined: 20 Dec 16
Posts: 28
Credit: 294,200
RAC: 1,643
Message 1374 - Posted: 21 Jan 2017, 7:58:31 UTC

On both my Moto X (1st gen) phones, the Monkeys refuse to work (Computation Error very shortly after starting). I'm also noticing issues on a Moto E phone too. I don't have any issues with any other projects. The only other NCI project I know of is WUProp and that works just fine. These phones are on Android 5.

Profile Coleslaw
Avatar
Send message
Joined: 13 Nov 15
Posts: 38
Credit: 55,116,621
RAC: 291,048
Message 1376 - Posted: 21 Jan 2017, 16:06:58 UTC - in response to Message 1374.

Are you talking about Moto E Gen 1 or Gen 2? I have both in my home. I've not watched them closely but could maybe take a look to see if I'm experiencing it or not.

I would normally suggest QCN but Gen 2's have Android 5+ and they don't have PIE capable work units. I honestly don't recall if Gen 1's worked ok there or not. I would have to check that as well.

Which version of Android is on the Moto X Gen 1? They came with a wide variety. If it is pre-5 go ahead and add QCN as it may be able to use it. If you aren't familiar with QCN, read up in the forums because it credits a bit different. Their validator doesn't work in the traditional sense and so they run a script every few weeks to give credits. Some work units will show error status when they are valid and still credit. You will know if it is working if the device gets credit...lol.
____________

Yavanius
Avatar
Send message
Joined: 20 Dec 16
Posts: 28
Credit: 294,200
RAC: 1,643
Message 1377 - Posted: 22 Jan 2017, 4:51:41 UTC - in response to Message 1376.

I believe it's 2nd Gen as it was purchased in the 2nd half of last year.

I have a Moto G too, but have not had a chance to verify anything either way on that one yet.

All are on Android Lollipop.

Profile Coleslaw
Avatar
Send message
Joined: 13 Nov 15
Posts: 38
Credit: 55,116,621
RAC: 291,048
Message 1381 - Posted: 30 Jan 2017, 16:45:03 UTC

Sorry for the late reply. My Moto E's (Gen 1 and Gen 2)seem to work just fine.

My Gen 2's
http://goofyxgridathome.net/show_host_detail.php?hostid=19644

http://goofyxgridathome.net/show_host_detail.php?hostid=19661

http://goofyxgridathome.net/show_host_detail.php?hostid=19666

My Gen 1's
http://goofyxgridathome.net/show_host_detail.php?hostid=21808

http://goofyxgridathome.net/show_host_detail.php?hostid=19655
____________

Message boards : Number crunching : Moto Phones Erring Out


Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2018 Goofyx

Generated 21 Jul 2018, 17:42:35 UTC